Baby Girl Names in Tamil from J

Jagathi – ஜாகதி World – உலகம் Jagravi – ஜாக்ரவி Alert – எழுவாழ்க்கை Jagriti – ஜாக்ரிதி Awakening – உழைந்தது Jaimini – ஜைமினி Victory – வெற்றி Jaisree – ஜைஸ்ரீ Victorious – வெற்றி Jaisree – ஜைஸ்ரீ Victory and Beauty – வெற்றி மற்றும் அழகு Jaisri – ஜைஸ்ரீ Victory and Beauty – வெற்றி மற்றும் அழகு Jaivika – ஜைவிகா Vegetarian – … Read more

Baby Girl Names in Tamil from I

Ila – இலா Earth – பூமி Ilakiya – இலகியா Poetess – கவியாள் Ilamathy – இளமதி Youthful – இளம் Ilandhai – இளந்தை Youthful – இளம் Ilaveni – இளவேணி Beautiful – அழகான Ilaya – இளயா Youthful – இளம் Imaalini – ஈமாலினி Beautiful – அழகான Imanitha – இமாநிதா Loveable – காதலா Inaintha – இனைந்தா Unbreakable – அடக்கமாக Inaya … Read more

Baby Girl Names in Tamil from H

Hamsa – ஹம்சா Swan – ஆனால் Hamsika – ஹம்சிகா Swan – ஆனால் Hamsika – ஹம்சிகா Swan – அனிவகம் Hamsika – ஹம்ஸிகா Swan – நன்னாயம் Hamsitha – ஹம்ஸிதா Smile – சிரிப்பு Hanika – ஹானிகா Beautiful – அழகான Hansika – ஹன்சிகா Swan – அனிவகம் Harini – ஹரிணி Deer – மான் Harita – ஹரிதா Green – பச்சை Haritha … Read more

Baby Girl Names in Tamil from G

Ganga – கங்கா Sacred River – பவித்த ஆறு Gauri – கவுரி Fair – வெள்ளையான Gayathri – காயத்ரி Goddess Gayathri – காயத்ரி தெய்வம் Gayatri – காயத்ரி Goddess Gayathri – காயத்ரி தெய்வம் Geetha – கீதா Song – பாடல் Gitali – கிதலி Lover of Song – பாடல் காதலி Gomathi – கோமதி Goddess Parvati – கோமதி தெய்வம் Gopika – … Read more

Baby Girl Names in Tamil from F

Faina – பைனா Shining – ஒளியாக Falak – பாலாக் Sky – வானம் Falguni – பல்குனி Beautiful – அழகான Farida – ஃபரீதா Unique – அதிரடியாக Farida – ஃபரீதா Precious – மதிமையாக Farida – ஃபரீதா Unique – அதிர Fariha – ஃபரீஹா Joyful – மகிழ்ச்சியாக் Farzana – ஃபர்ஜானா Intelligent – புதிதுமாக Fathima – ஃபாதிமா Captivating – கவர்ச்சமான Fatima … Read more

Baby Girl Names in Tamil from E

Eashani – ஈசானி Goddess Parvati – தேவியின் பெயர் Eashitha – ஈஷிதா Desired – விருத்தப்பட்ட Easwari – ஈஸ்வரி Goddess – தேவிய் Edhika – ஏதிகா Prosperous – வேகமாக Edhitha – ஏதிதா Progressed – முன்னோடிய Eena – ஈனா Harmony – ஒன்றிய வார்த்தைகள் Eesha – ஈஷா Desire, Goddess Parvati – விருத்தி, தேவியை அற்ப்பது Eeshaa – ஈஷா Goddess Parvati – … Read more

Baby Girl Names in Tamil from D

Daanavi – தானவி Donor – கொடுப்பவள் Daanika – தானிகா Generous – தானிகள் Daarini – தாரிணி Maiden – கன்னி Daarshika – தார்ஷிகா Perceiver – அறிந்தவள் Daarshika – தார்ஷிகா Visionary – திசை பார்த்தவள் Daarshini – தார்ஷிணி Sight – பார்வை Daasya – தாஸ்யா Servitude – சேவையின் Daavini – தாவினி Goddess Durga – தேவி துர்கா Daavita – தாவிதா Divine … Read more

Baby Girl Names in Tamil from C

Caitlyn – கைட்லின் Pure – தூய Chahna – சஹ்னா Love – காதல் Chaitali – சைதலி A Name of a Flower – ஒரு பூவின் பெயர் Chaitanya – சைதன்யா Divine Consciousness – தேவாதிக ஞானம் Chaitra – சைத்ரா Spring – வசந்தம் Chaitra – சைத்ரா Aries – மேஷம் Chakori – சகோரி Alert Bird – எழுந்து பார்க்கும் பறவை Chanchala – … Read more

Baby Girl Names in Tamil from B

Bageshri – பாகேஷ்ரி Goddess Durga – பாகேஷ்வரி Bahula – பஹுலா Abundant – பெரியாய் Bala – பாலா Child – குழந்தை Bala – பாலா Young Girl – இளம் பெண் Balamani – பாலமணி Young Gem – இளம் அமைதி Bandhavi – பந்தவி Relative – உறவுக்காரர் Bandhini – பந்தினி Bound – கைகளில் கட்டப்பட்டவள் Banhi – பன்ஹி Fire – தீ Bani … Read more

Baby Boy Names in Tamil from Z (2023-2024) : The best Modern list to choose from

Baby-Boy-Names-in-Tamil-from-Z

Baby Boy Names in Tamil from Z: Tamil baby boy names begining with Z weave a complex web of linguistic and cultural meaning. These names, which have their roots in Tamil Nadu’s rich history, have historical significance and represent the values, customs, and variety of the Tamil-speaking population. Every name becomes a vehicle for kinship … Read more